• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Malden

Staat een houtkachel kopen in Malden op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. De experts adviseren u met plezier bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan een opgave zijn. Onze specialisten informeren u graag over de opties en wat de kachel is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u rustig alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, bloemen en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

houtkachel in Malden kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Malden

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Malden

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woonhuis en wensen past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze . We geven u met alle plezier een advies op maat.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert