• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Maastricht

Staat een houtkachel kopen in Maastricht op de planning? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. De experts adviseren u met genoegen bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan een karwei zijn. Onze professionals informeren u graag over de mogelijkheden en wat de haard is die bij de eisen hoort.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Maastricht kopen

Vind uw open haard in Maastricht bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.
Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een houtkachel kopen in Maastricht?

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op