• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Maasdriel

Bent u op zoek naar een houtkachel in Maasdriel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs helpen u met genoegen bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het kopen van een nieuwe open haard fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Om die reden informeren de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en informeren u met alle plezier welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Diverse open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een groot aanbod van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel bewonderen wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van de vlammen.

houtkachel in Maasdriel kopen

Vind uw open haard in Maasdriel bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere type houthaarden in het echt. Bezoek dan een van onze mooie haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Maasdriel?

Wilt u eerst wat meer weten over welke houtkachel bij uw woonhuis en eisen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op