• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Losser

Wilt u een houtkachel kopen in Losser? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een geweldige houtkachel. Want, naast dat het vinden van een nieuwe kachel geweldig is, kan het ook veel vragen oproepen. Onze experts informeren u met plezier over de mogelijkheden en informeren u graag welke houtkachel overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Meerdere houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van diverse merken haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze kachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Losser kopen

Ontdek onze houtkachels in Losser

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten houthaarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze luxe showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Losser

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woning en wensen past? Neem gerust contact met ons op. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op