• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Lingewaard

Staat een houtkachel kopen in Lingewaard op de planning? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze professionals helpen u met plezier bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een opgave zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en wat de open haard is die bij uw eisen aansluit.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede indruk van de opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de showrooms ziet u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Lingewaard kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Lingewaard

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse open haarden bekijken in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Lingewaard?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type kachel dat bij uw huis past? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op