• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Lingewaal

Staat een houtkachel kopen in Lingewaal op de agenda? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Onze professionals denken graag met u mee voor het vinden van een geweldige open haard. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe kachel geweldig is, kan het ook veel vragen oproepen. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Lingewaal kopen

Vind uw open haard in Lingewaal bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard aanschaffen in Lingewaal?

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een passend advies.

Neem contact op