• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Leiden

Staat een houtkachel kopen in Leiden op het programma? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De experts helpen u graag bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Daarom informeren de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed aanbod van diverse merken haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van de opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bewonder deze kachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Leiden kopen

Vind uw open haard in Leiden bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Leiden

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woning en eisen aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert