• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Leeuwarden

Zoekt u naar een houtkachel in Leeuwarden? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan ook een opgave zijn. Om die reden informeren de adviseurs van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en informeren u graag welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Leeuwarden kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Leeuwarden

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere houtkachels bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een kachel kopen in Leeuwarden?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type houtkachel dat bij uw huis past? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze professionals. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op