• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Leerdam

Staat een houtkachel kopen in Leerdam op de agenda? Kom gerust langs bij Haardenexpert. De specialisten helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een uitdaging zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met plezier in kloppende informatie en vertellen u met alle plezier welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u ongestoord alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Leerdam kopen

Ontdek onze open haarden in Leerdam

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een haard aanschaffen in Leerdam?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. Zij voorzien u met alle plezier gratis van correct advies.

Neem contact op