• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Kootwijkerbroek

Staat een houtkachel kopen in Kootwijkerbroek op de planning? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs helpen u met plezier bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het fantastisch is om een fonkelnieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een uitdaging zijn. Onze adviseurs informeren u met genoegen over de opties en vertellen u graag welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van diverse soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier ervaart u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Kootwijkerbroek kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Kootwijkerbroek

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Kootwijkerbroek

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze adviseurs. U krijgt zonder verplichtingen een passend advies.
Neem contact op