• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Kapelle

Zoekt u naar een houtkachel in Kapelle? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. De specialisten helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een karwei zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en vertellen u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en de vlammen bekijken.

houtkachel in Kapelle kopen

Ervaar onze haarden in Kapelle

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Kapelle

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort haard dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze specialisten. We voorzien u met genoegen gratis van passend advies.

Neem contact op