• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Kampen

Staat een houtkachel kopen in Kampen op de agenda? Bij ons bent u op de beste plek. Onze experts denken graag met u mee voor het vinden van uw droom houtkachel. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een klus zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u makkelijk zien wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Kampen kopen

Ervaar onze haarden in Kampen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten haarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Dankzij onze expertise en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Kampen

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het soort houtkachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op