• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Houten

Staat een houtkachel kopen in Houten op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze experts verstrekken u met alle plezier advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een nieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en wat de haard is die bij uw verwachtingen past.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een breed aanbod van meerdere merken haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u ongestoord meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Houten kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Houten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse soorten houthaarden in het echt. Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. We zijn gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze luxe showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in Houten?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke kachel bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. U ontvangt zonder verplichtingen een passend advies.

Neem contact op