• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hoevelaken

Bent u op zoek naar een houtkachel in Hoevelaken? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De specialisten adviseren u met plezier bij de tocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan een karwei zijn. Onze specialisten informeren u met plezier over de mogelijkheden en informeren u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het tv-kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en open haard tot een cinewall. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Hoevelaken kopen

Ontdek onze open haarden in Hoevelaken

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Bezoek dan een van onze mooie haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een kachel aanschaffen in Hoevelaken?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woonhuis en wensen past? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op