• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hilversum

Bent u op zoek naar een houtkachel in Hilversum? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze experts verstrekken u graag tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een klus zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en wat de houtkachel is die bij uw verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Meerdere houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u makkelijk bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Hilversum kopen

Ervaar onze houtkachels in Hilversum

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bewonderen in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard kopen in Hilversum?

Wilt u liever eerst een reactie op uw vragen? Neem gerust contact met ons op. Zij voorzien u met genoegen gratis van passend advies.
Neem contact op