• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hijken

Bent u op zoek naar een houtkachel in Hijken? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze experts geven u met alle plezier suggesties, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan daarnaast een opgave zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de haard is die bij de eisen past.

Maak een afspraak

haardmeubel met houtkachel in Hijken

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van diverse merken haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goede impressie van alle opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt u tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Hijken kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Hijken

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Hijken

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze adviseurs. We geven u met genoegen een advies op maat.
Neem contact op