• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hengelo

Wilt u een houtkachel kopen in Hengelo? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De experts adviseren u graag bij de tocht naar de kachel van uw dromen. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe open haard fantastisch is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en wat de kachel is die bij de eisen aansluit.

Maak een afspraak

Meerdere haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u eenvoudig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook boeken, bloemen en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van de vlammen.

houtkachel in Hengelo kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Hengelo

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bekijken in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Hengelo

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type haard dat bij uw woning aansluit? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze specialisten. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op