• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hellevoetsluis

Staat een houtkachel kopen in Hellevoetsluis op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, naast dat het kopen van een nieuwe open haard leuk is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze specialisten vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en vertellen u graag welke haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Diverse open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op die manier kunt u rustig alle opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een perfect afgewerkte houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Hellevoetsluis kopen

Vind uw haard in Hellevoetsluis bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse soorten houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Hellevoetsluis?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het soort kachel dat bij uw huis past? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.
Neem contact op