• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hellendoorn

Zoekt u naar een houtkachel in Hellendoorn? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een geweldige kachel. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe open haard te kopen, kan het ook een karwei zijn. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een volmaakt afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Hellendoorn kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Hellendoorn

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse type houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een open haard kopen in Hellendoorn?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type kachel dat bij uw huis aansluit? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u met genoegen vrijblijvend van gepast advies.
Neem contact op