• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Heino

Wilt u een houtkachel kopen in Heino? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige kachel. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe kachel fantastisch is, kan het ook meerdere vragen oproepen. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en vertellen u graag welke open haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Meerdere haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier ervaart u een goede indruk van de opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Heino kopen

Ontdek onze kachels in Heino

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Heino

Heeft u eerst nog wat vragen over het type open haard dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze experts. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op