• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Heerde

Wilt u een houtkachel kopen in Heerde? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, naast dat het vinden van een gloednieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook vragen oproepen. Onze professionals vertellen u met genoegen over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van alle opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt u er ook boeken, planten en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het knisperende vuur bekijken.

houtkachel in Heerde kopen

Ervaar onze houtkachels in Heerde

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse open haarden bewonderen in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een houtkachel kopen in Heerde?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort open haard dat bij uw huis past? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Zij voorzien u graag gratis van passend advies.

Neem contact op