• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Harderwijk

Staat een houtkachel kopen in Harderwijk op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische kachel. Want, naast dat het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel fantastisch is, kan het ook veel vragen oproepen. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en wat de kachel is die bij uw eisen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een groot aanbod van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u makkelijk ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw  Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Harderwijk kopen

Ervaar onze haarden in Harderwijk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard aanschaffen in Harderwijk?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze professionals. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op