• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Haarlemmermeer

Zoekt u naar een houtkachel in Haarlemmermeer? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze adviseurs helpen u met genoegen bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het fantastisch is om een nieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een opgave zijn. Onze adviseurs vertellen u met alle plezier over de mogelijke opties en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u deze kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een perfect afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Haarlemmermeer kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Haarlemmermeer

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Haarlemmermeer?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type haard dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op