• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Haarlem

Staat een houtkachel kopen in Haarlem op de planning? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De experts helpen u met alle plezier bij de tocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan ook een opgave zijn. Onze professionals informeren u met plezier over de opties en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede indruk van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een volmaakt afgewerkte houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in haarlem kopen

Ervaar onze kachels in Haarlem

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een houtkachel kopen in Haarlem?

Wilt u eerst wat meer weten over welke haard bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert