• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Groningen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Groningen? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze adviseurs denken met plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een opgave zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van alle mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u deze kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in groningen kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Groningen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Groningen

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met ons op. We geven u met genoegen een advies op maat.
Neem contact op