• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Groesbeek

Staat een houtkachel kopen in Groesbeek op het programma? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze specialisten geven u graag raad, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en informeren u graag welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van diverse soorten haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Groesbeek kopen

Ontdek onze kachels in Groesbeek

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bekijken in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Met onze kennis en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een houtkachel aanschaffen in Groesbeek?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woning en eisen aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op