• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Gouda

Wilt u een houtkachel kopen in Gouda? Bij ons bent u op de juiste plek. De adviseurs helpen u graag bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een uitdaging zijn. Onze adviseurs vertellen u met genoegen over de opties en wat de houtkachel is die bij de eisen past.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot assortiment van diverse merken haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande houtkachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden samengevoegd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Gouda kopen

Ervaar onze houtkachels in Gouda

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt zien? Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een houtkachel aanschaffen in Gouda?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort open haard dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op