• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Gorredijk

Zoekt u naar een houtkachel in Gorredijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs denken graag met u mee voor het vinden van een droom open haard. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms vindt u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van de vlammen.

houtkachel in Gorredijk kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Gorredijk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere type houtkachels in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Met onze expertise en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een houtkachel kopen in Gorredijk?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op