• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Gorinchem

Staat een houtkachel kopen in Gorinchem op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de juiste plek. Onze experts denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische kachel. Want, naast dat het aanschaffen van een gloednieuwe kachel geweldig is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze experts vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en wat de haard is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de showrooms vindt u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Gorinchem kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Gorinchem

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse houtkachels bewonderen in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard aanschaffen in Gorinchem?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met ons op. Zij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van passend advies.
Neem contact op