• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Friesland

Staat een houtkachel kopen in Friesland op de planning? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige kachel. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe houtkachel leuk is, kan het ook veel vragen oproepen. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo ervaart u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Friesland kopen

Vind uw kachel in Friesland bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Friesland

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Zij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van correct advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert