• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Flevoland

Staat een houtkachel kopen in Flevoland op het programma? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier raad, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het leuk is om een gloednieuwe open haard te kopen, kan het ook een opgave zijn. Onze adviseurs vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en informeren u graag welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een divers assortiment van meerdere soorten haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goed gevoel van de opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een mooi afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Flevoland kopen

Ontdek onze haarden in Flevoland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten houthaarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Flevoland?

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. Zij voorzien u met genoegen vrijblijvend van gepast advies.
Neem contact op