• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Ermelo

Staat een houtkachel kopen in Ermelo op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. De experts adviseren u met plezier bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het super is om een nieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Onze adviseurs informeren u met genoegen over de mogelijkheden en welke haard bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een groot assortiment van meerdere soorten haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo krijgt u een goede indruk van alle opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Ermelo kopen

Ontdek onze kachels in Ermelo

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt zien? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Ermelo

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woning en eisen past? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag gratis van gepast advies.

Neem contact op