• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Epe

Wilt u een houtkachel kopen in Epe? Bij Haardenexpert bent u op de juiste plek. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, hoewel het leuk is om een gloednieuwe open haard te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Om die reden informeren de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijke opties en welke open haard bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers aanbod van haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u ongestoord meerdere mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms vindt u deze kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Epe kopen

Ervaar onze houtkachels in Epe

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Epe

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en eisen past? Neem gerust contact met ons op. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op