• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Enschede

Wilt u een houtkachel kopen in Enschede? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze adviseurs geven u met alle plezier tips, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een gloednieuwe houtkachel fantastisch is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze experts vertellen u graag over de opties en wat de kachel is die bij uw eisen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een groot assortiment van haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een volmaakt afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Zo kunt u televisie kijken en de vlammen bekijken.

houtkachel in eschede kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Enschede

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bewonderen in het echt? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Enschede?

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op