Hero cover image

Houtkachel in Eindhoven

Staat een houtkachel kopen in Eindhoven op de agenda? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze specialisten verstrekken u met alle plezier raad, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een opgave zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in eindhoven kopen

Ontdek onze haarden in Eindhoven

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms kunt u te allen tijde gratis parkeren.
Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Eindhoven

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies op maat.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert