• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Ede

Staat een houtkachel kopen in Ede op de planning? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze specialisten verstrekken u graag tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe houtkachel leuk is, kan het ook veel vragen oproepen. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en wat de open haard is die bij uw verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u rustig alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms vindt u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het vuur.

 

houtkachel in Ede kopen

Vind uw haard in Ede bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een open haard kopen in Ede?

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op