• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Duiven

Zoekt u naar een houtkachel in Duiven? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. De adviseurs adviseren u met alle plezier bij de tocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een opgave zijn. Onze experts vertellen u graag over de mogelijke opties en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een volmaakt afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het knisperende vuur aanschouwen.

houtkachel in Duiven kopen

Vind uw haard in Duiven bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Duiven

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op