• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Druten

Staat een houtkachel kopen in Druten op de planning? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs helpen u met plezier bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het kopen van een nieuwe houtkachel fijn is, kan het ook veel vragen oproepen. Onze specialisten informeren u met plezier over de opties en wat de kachel is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een groot assortiment van diverse merken haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u rustig meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een perfect afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Druten kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Druten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende type houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Druten

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woonhuis en eisen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze experts. Zij voorzien u met genoegen vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op