• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Dronten

Bent u op zoek naar een houtkachel in Dronten? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze experts helpen u met alle plezier bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan ook een uitdaging zijn. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en informeren u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een divers aanbod van diverse merken haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt u gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt u er ook boeken, bloemen en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Dronten kopen

Vind uw houtkachel in Dronten bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houthaarden in het echt bekijken? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Dronten

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Neem gerust contact met ons op. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op