Hero cover image

Houtkachel in Drenthe

Zoekt u naar een houtkachel in Drenthe? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs verstrekken u graag advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een nieuwe houtkachel fantastisch is, kan het ook vragen oproepen. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en wat de haard is die bij uw verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Tiel kopen

Vind uw open haard in Drenthe bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten haarden in het echt. Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Met onze kennis en ervaring zijn wij gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Drenthe?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type open haard dat bij uw huis past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert