• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Drachten

Staat een houtkachel kopen in Drachten op de planning? Dan bent u bij ons aan het beste adres. De experts adviseren u graag bij de ontdekkingsreis naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een opgave zijn. Om die reden informeren de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een groot aanbod van meerdere soorten haardmeubels. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo krijgt u een goed gevoel van alle mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van het vlammenspel.

houtkachel in Drachten kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Drachten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bewonderen in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een houtkachel kopen in Drachten?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type haard dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op