• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Dordrecht

Wilt u een houtkachel kopen in Dordrecht? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze professionals adviseren u met genoegen bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het vinden van een nieuwe open haard fantastisch is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Om die reden informeren de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en vertellen u graag welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Dordrecht kopen

Vind uw houtkachel in Dordrecht bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bewonderen in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard aanschaffen in Dordrecht?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. U krijgt vrijblijvend een passend advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert