• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Dokkum

Wilt u een houtkachel kopen in Dokkum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier advies, zodat u straks de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan ook een opgave zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u eenvoudig alle opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Dokkum kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Dokkum

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten houtkachels in het echt. Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor kunt u ongestoord inspiratie opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Dokkum?

Wilt u liever eerst antwoord op uw vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op