• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Doetinchem

Staat een houtkachel kopen in Doetinchem op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige open haard. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan ook een uitdaging zijn. Onze professionals vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot aanbod van meerdere merken haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u eenvoudig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze kachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Doetinchem kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Doetinchem

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Doetinchem

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type haard dat bij uw huis aansluit? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U krijgt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op