• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Dinkelland

Zoekt u naar een houtkachel in Dinkelland? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, naast dat het kopen van een nieuwe kachel fantastisch is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Daarom informeren de experts van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een groot assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van de opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk onderstaande houtkachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Dinkelland kopen

Ervaar onze open haarden in Dinkelland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bewonderen in het echt? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een houtkachel aanschaffen in Dinkelland?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort haard dat bij uw woonhuis past? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op