• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Diemen

Staat een houtkachel kopen in Diemen op de planning? Bij ons bent u op de perfecte plek. De specialisten adviseren u met alle plezier bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het leuk is om een fonkelnieuwe kachel te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Diemen kopen

Vind uw haard in Diemen bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bewonderen in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Diemen?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type haard dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze specialisten. Wij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van gepast advies.

Neem contact op