• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Den Helder

Staat een houtkachel kopen in Den Helder op de planning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan een karwei zijn. Onze specialisten vertellen u met alle plezier over de mogelijke opties en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo krijgt u een goed gevoel van de opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Den Helder kopen

Ontdek onze open haarden in Den Helder

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Den Helder?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met alle plezier een advies op maat.

Neem contact op