• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Den Haag

Wilt u een houtkachel kopen in Den Haag? Bij ons bent u op de perfecte plek. Onze professionals denken met plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige kachel. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan daarnaast een opgave zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en informeren u graag welke haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u makkelijk ervaren wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in de haag kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Den Haag

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bekijken in het echt? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een haard aanschaffen in Den Haag?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woning en eisen past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op