• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Delfzijl

Wilt u een houtkachel kopen in Delfzijl? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze experts verstrekken u graag advies, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een gloednieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Onze experts vertellen u met genoegen over de opties en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel bewonderen wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms vindt u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt u tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook boeken, planten en een mooie lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een volmaakt afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u tv-kijken en het knisperende vuur aanschouwen.

houtkachel in Delfzijl kopen

Vind uw haard in Delfzijl bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard kopen in Delfzijl

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op