Hero cover image

Houtkachel in Delft

Zoekt u naar een houtkachel in Delft? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze adviseurs verstrekken u graag suggesties, zodat u straks de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het geweldig is om een gloednieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een opgave zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en informeren u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een breed aanbod van meerdere merken haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms inApeldoorn en Rijssen. Zo kunt u eenvoudig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden samengevoegd tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Delft kopen

Vind uw houtkachel in Delft bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Delft?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type kachel dat bij uw huis past? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u met genoegen vrijblijvend van gepast advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert